Medewerkers

Het team van medewerkers van Lans

Het bedrijf telt op dit moment zo‘n 85 vaste medewerkers uiteenlopend van managers, teamleiders, technische dienst, medewerkers in de kassen en kantoorpersoneel (HRM, kwaliteitszorg, energie en administratie). Het overgrote gedeelte van deze vaste medewerkers werkt 3 jaar of langer voor het bedrijf en is erg toegewijd. Over het algemeen is het ziekteverzuim percentage erg laag. Dat is vrij uniek in Nederland en zegt het een en ander over de Lans medewerkers. De medewerkers krijgen elk jaar een evaluatiegesprek, een beoordelingsgesprek en schrijven een persoonlijk ontwikkelingsplan, dat wordt besproken. Het overgrote gedeelte van de medewerkers weet zich middels cursussen verder te ontwikkelen. Om alle werkzaamheden in de kassen te kunnen doen maakt het bedrijf ook gebruik van uitzendkrachten en scholieren. De uitzendkrachten zijn mensen uit de omgeving Polen en Roemenië. De scholieren zijn 13 tot 22 jaar en werken op zaterdagmorgen, vrije dagen en in de schoolvakanties. In de piek van de werkzaamheden (het zomerseizoen) werken er ook zo ‘n 350 uitzendkrachten op het bedrijf en jaarlijks staan er ongeveer 200 scholieren op de loonlijst.

Medewerkers om vast op te rekenen

Geen kwaliteitsproducten zonder goede mensen. Lans hecht een meer dan gemiddelde betekenis aan de rol van de medewerkers binnen het bedrijf. Niet voor niets staat Lans bekend als een bedrijf met een prettige werkomgeving. Veel aandacht is er voor de betrokkenheid van medewerkers. Informatie weet snel zijn weg te vinden van management naar de werkvloer. En andersom staat het management open voor de informatiestroom vanaf het personeel. Zo wordt er maandelijks een nieuwsbrief uitgegeven. Een aantal vaste medewerkers heeft functies die overkoepelend zijn voor de diverse Lans- vestigingen, met name op het terrein van kantoor en technisch onderhoud. Medewerkers worden permanent ondersteund in hun functie. Persoonlijke ontwikkelingsplannen per medewerker geven het management een goed inzicht in de kwaliteiten en ambities van iedere medewerker. Speciaal voor nieuwe medewerkers is er een introductiebeleid.

Uitzendkrachten om arbeidspieken op te vangen

Naast de vaste medewerkers kennen de Lans- vestigingen een groot aantal uitzendkrachten. Deze uitzendkrachten zijn vooral inzetbaar in tijden dat de productie sterk toeneemt. Om optimale flexibiliteit te waarborgen, maakt Lans gebruik van de diensten van een aantal verschillende uitzendbureaus. De uitzendkrachten worden ingezet voor alle voorkomende gewaswerkzaamheden.

Als scholier werken bij Lans Westland of Zeeland

Scholieren worden wijzer van Lans

Met name voor de oogst van tomaten en voor bladbreken werkt Lans met een groot aantal scholieren. Deze worden vooral ingezet op zaterdagen, tijdens de vakanties en op andere vrije schooldagen. De inzet van scholieren is behoorlijk bij de diverse vestigingen. Lans werkt doorgaans met een team van vaste scholieren, die gewend zijn aan de processen op het bedrijf en de werkzaamheden goed in de vingers hebben.
Ook de begeleiding van scholieren is bij Lans in goede handen. Soms maken scholieren vanuit hun vakantiebaantje de stap naar een vaste baan bij Lans. Lans is een erkend opleiding bedrijf, zodat het mogelijk is deze scholieren een werken leren traject aan te bieden. Scholieren die graag bij Lans zouden willen werken, kunnen zich aanmelden via ons online sollicitatieformulier voor scholieren. Voor informatie over werken bij Lans kun je contact opnemen via onderstaande gegevens.

Lans Westland
Herenwerf 52
3155 DK Maasland
Aanname scholieren
Fe Pramoota
Mobiel: 06-53955692

Maasambacht 2b
2676 CW Maasdijk
Aanname scholieren
Martin Mos
Mobiel: 06-28903303

Burgerweg 32
2678 NW De Lier
Aanname scholieren
Mark Molendijk
Mobiel: 06-18783059

Lans Dinteloord
Willemspolderweg 2
4671 TK Dinteloord
Aanname scholieren
Ronald van Duuren
Mobiel: 06-54984080

Symbiose 9
4671 TM Dinteloord
Aanname scholieren
Ronald van Duuren
Mobiel: 06-54984080

Lans Zeeland
Nieuwe Dwarsweg 6
4411 TG Rilland
Aanname scholieren
Pieter Harms
Mobiel: 06-83840504

Bathpolderdwarsweg 1
4411 TH Rilland
Aanname scholieren
Pieter Harms
Mobiel: 06-83840504

Aan de slag bij Lans

Aan de slag bij Lans?

Wij bieden je een leuke (bij)baan