Burgemeester Arends op rondje 'tuinen'

Burgemeester Arends op rondje ‘tuinen’

Op 6 maart is de Westlandse burgemeester Bouke Arends op uitnodiging van Westland HortiTours wezen ‘tuinen’ bij telers. Het gezelschap heeft een bezoek gebracht aan tomatenkwekerij Lans, Leen Middelburg Chrysanten en Ter Laak Orchids. Zowel de telers, die enthousiast waren over hoe geïnformeerd de nieuwe burgemeester al is, als de organisatoren waren enthousiast.

Westland HortiTours biedt professionele rondleidingen met enthousiaste en deskundige gidsen in de Nederlandse glastuinbouw voor de zakelijke markt. Dankzij de medewerking van tuinbouwbedrijven in bloemen, potplanten, groenten, fruit en tuinbouwtoeleveranciers is Westland HortiTours in de gelegenheid de zakelijke rondleidingen te organiseren. Voorts is er een goede samenwerking met Westland Marketing, HollandDoor, Delphy, World Horti Center en WUR.

Volledige dagprogramma’s kunnen naar wens en op maat georganiseerd worden, bijvoorbeeld aangevuld met een bezoek aan Westlandse bezienswaardigheden, recreatieve activiteiten, transport en horeca. Westland HortiTours ontzorgt ondernemers van bedrijven met deze rondleidingen, legt verbindingen en zorgt voor een kennisnetwerk met bezoekers en bedrijven.

Aad Verduijn en Wilma Verkade: “Het is onze uitdaging met professionele rondleidingen bedrijven te ontzorgen. Zij kunnen de organisatie van een zakelijk bezoek aan de Nederlandse glastuinbouw met een gerust hart aan ons overlaten.”

Groentennieuws