Food Fellows in beeld

Food Fellows

Wie zijn de Food Fellows?
Ooit. Lang geleden draaiden we door. Misten we kansen. Alles wat we onderweg verloren, maalden we niet om. Het maakte niet uit. Nu kijken we totaal anders tegen de wereld aan. Hebben we lol in het redden van het overschot. Het op het goede spoor zetten van het uitschot. Redden we wat er te redden valt. Wij zijn Food Fellows. Een lekker stel dat van de beste uitvallers, de lekkerste ingrediënten maakt.

Good Food Promise
Hoe vaak gebeurt het niet dat er iets of iemand buiten de boot valt? Verloren dreigt te raken. Met al dat uitschot kunnen we wel iets. Sterker nog, we maken er wat van. En dan niet zomaar wat. Nee, de allerbeste producten. Zo creëren we nu al eenongeëvenaarde tomatenbasis, ongepast lekkere pastasaus en ongehoord rijke tomatensoep.

Maar dat is nog maar het begin want wij gaan voor groot, groter, grootst. Simpelweg omdat we het eeuwig zonde vinden dat er de mooiste groenten en fruit verloren raken. We ons echt druk maken over onze productie en we jou graag overvallen met heerlijke en eerlijke producten. Dat is de belofte die we doen: van de beste, lekkerste A-kwaliteit uitval, maken we de beste sausen, soepen en basisproducten.

Streng voedselveiligheidsbeleid volgens HACCP-principes
100% versheidsgarantie
Teelt, oogst en transport volgens de hoogste voedselveiligheids- en hygiënenormen
BRC Food gecertificeerd

Beloofd = beloofd
We gebruiken zo veel mogelijk groenten die, zonder onze ingreep, als ‘afval’ worden beschouwd;
Onze producten zijn gemaakt van minimaal 60% verse groenten
We gebruiken altijd herkenbare ingrediënten;
We gebruiken geen kunstmatige toevoegingen, kleur- of smaakstoffen;
We houden onze suikers, zouten en vetten zo laag mogelijk (Groene Labels).

Onze voedselbron
Het succes van de Food Fellows is het succes van de Nederlandse land- en tuinbouw. Wereldwijd worden wij geroemd om onze ongelooflijk mooie, lekkere en perfecte producten. En dat betekent dat we exporteren naar alle uithoeken van de planeet. Daar zijn we heel trots op. Maar omdat heel de wereld inmiddels weet dat voor ons alleen perfect, goed genoeg is, is er ook overschot.

Tomaatjes die van de tros vallen bijvoorbeeld. Of die net een dagje te rijp zijn. Courgettes die iets te krom zijn. Of paprika’s die net te veel blos op de wangen hebben. Met al dat superoverschot kunnen we wat. En dus hebben we met een groep grote en grootse telers de handen ineen geslagen. En verwerken we nu de allerbeste producten tot allerbeste… producten. Volledig in eigen hand, want zeg nou eerlijk: Wie weet er het beste hoe hij met de rijke oogst moet omgaan? Juist! Dat zijn wij, Food Fellows.

Website Food fellows

https://www.foodfellows.nl/