Kom in de Kas 6 en 7 april in het Westland aan de Herenwerf in Maasland

Westland

Op zaterdag 6 en zondag 7 april vindt de 42e editie van Kom in de Kas plaats. In de regio Westland openen 12 tuinbouwbedrijven aan de Herenwerf in Maasland hun deuren voor de consument. Thema van Kom in de Kas 2019 is “werelds”.

“Een wereld van mogelijkheden” biedt de Nederlandse Glastuinbouw. Of je nu Universitair, Middelbaar of Hoger beroepsonderwijs gevolgd hebt…. op alle fronten springt de Nederlandse Glastuinbouw om arbeidskrachten. Tijdens Kom in de Kas zetten de deelnemende kwekers dan ook niet alleen in op de presentatie van smaakvolle groenten en een keur aan planten en bloemen, maar ook op de dynamische arbeidswereld binnen de Nederlandse Glastuinbouw.

In het Kom in de Kas weekend worden diverse activiteiten voor kinderen georganiseerd. Binnen de bedrijven zijn sfeervolle productpresentaties te zien waarmee getoond wordt hoe kleurrijk en divers het productenaanbod is..

Kijk voor meer informatie op www.komindekaswestland.nl.

Bekijk hier de regiofolder van Kom in de Kas Westland 2019.

Parkeren kan bij Bloemenveiling Royal FloraHolland (Middelbroekweg 29 in Honselersdijk), van daaruit rijden gratis pendelbussen naar de bedrijven. Het Kom in de Kas gebied is ingericht als wandelgebied en niet toegankelijk voor auto’s. Bezoekers met een invalidenparkeerkaart kunnen parkeren bij Flora Holland (Toussaint Fleuresto) vooraf melden bij info@kidkwestland.nl.

Kom in de kas Westland

https://www.komindekas.nl/waar/westland/