Greenpack

Bij Greenpack worden de producten van Lans verpakt naar wens van de klant

Greenpack is één van de grootste verpakkings- en distributiecentra van West-Europa. Efficiënt produceren is één. Efficiënt verpakken is een ander specialisme. Alle versproducten worden op een efficiënte en voedselveilige wijze verwerkt. Het overgrote gedeelte van de tomaten, die verkocht worden in kleinverpakking van Lans worden door Greenpack verpakt. Producten die ‘s-morgens geoogst zijn, staan dezelfde dag klant-specifiek verpakt klaar voor distributie naar afnemers over de gehele wereld. Greenpack levert maatwerk en voegt met de verpakking een waarde toe aan het product.

Lans is aandeelhouder in Greenpack

Kennis en kunde

Binnen Greenpack is alle kennis en kunde gebundeld voor een efficiënte verpakking op maat. De opzet van Greenpack past in de Lans-filosofie om kwaliteit op álle fronten te leveren, van de productieomstandigheden in de kassen tot en met de presentatie in de supermarkten. Greenpack zorgt voor het in- en ompakken van alle tomaten van Lans voor de klanten in binnen- en buitenland. Greenpack heeft de modernste verpakkingslijnen in eigen huis. Tomaten kunnen geheel naar wens van de opdrachtgever worden verpakt.

Binnen Greenpack is er maximale aandacht voor de hygiëne, met inachtneming van alle condities die zijn vereist voor de belangrijkste internationale kwaliteitsstandaarden. Het is dan ook geen wonder dat Greenpack, als een van de eerste verpakkingsbedrijven, al geruime tijd beschikt over het BRC-certificaat. Moderne systemen op de productiebedrijven en bij Greenpack garanderen een optimale tracking and tracing. Met Greenpack als zelfstandige deelneming binnen de Lans-groep kunnen de lijnen kort blijven. Een garantie om tot en met het schap maximale kwaliteit te kunnen leveren!

Website Greenpack