TNI steunt Rode Kruis met tomatenactie

TNI steunt het Rode Kruis met tomatenactie

Onder het motto ‘Snacken voor elkaar’ zijn er tijdelijk speciale tomaten-actieverpakkingen te koop voor het goede doel. Van elke verkochte verpakking gaat € 0,20 naar het Rode Kruis om hen te steunen in de strijd tegen het coronavirus. Deze actie is opgezet door TNI samen met de telers van Harvest House en een aantal retailers.

“Samen met onze partners leveren we bij TNI een bijdrage aan een gezonde toekomst. Dat doen we door samen groenten van topkwaliteit beschikbaar te maken en mensen te verleiden om meer groente te eten. We geloven namelijk dat een gezond leven een mooier leven is. Maar ook op andere vlakken willen we graag ons steentje bijdragen. Daarom hebben we nagedacht hoe we in deze onwerkelijke tijd een extra bijdrage kunnen leveren in de strijd tegen het coronavirus. Om deze reden gaat ons hart uit naar het Rode Kruis”, aldus TNI.

De actieverpakkingen voor het Rode Kruis zullen in diverse Nederlandse supermarkten verkrijgbaar zijn. “Door van elke verkochte actieverpakking € 0,20 te doneren, helpen we het Rode Kruis bij hun inzet om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarbij zorgt het Rode Kruis ervoor dat de meest kwetsbaren in onze samenleving de hulp krijgen die ze nodig hebben. Samen zorgen we ervoor dat niemand in Nederland in tijden van nood alleen staat.”

Goedemorgen