Wie is Lans

Een toonaangevend bedrijf

Een echt familie bedrijf waar onze medewerkers deel van uitmaken

Lans teelt sinds 1976 en is een toonaangevende tomatenproducent waar veel nieuwe ideeën zich ontwikkelen. Telen op zeven high tech locaties in Nederland en een locatie in Egypte met een compleet assortiment die afgestemd is op onze klanten. Met een totale teeltoppervlakte van 85 hectare kunnen wij jaarrond een compleet assortiment leveren. 

Innovatief bedrijf

Door blijvend te investeren en innoveren in nieuwe producten, nieuwe technieken en nieuwe markten, heeft Lans zich van oudsher ontwikkeld tot één van de modernste tomatenkwekerijen in Nederland. Op de verschillende locaties worden diverse soorten tomaten geproduceerd. Maximaal geïntegreerde groene gewasbescherming, op maat verpakt en geproduceerd binnen de normen van hoge kwaliteitsstandaarden. Lans staat voor innovatie. Met een gezonde dosis ondernemingsgeest is het bedrijf gegroeid naar zijn huidige niveau. Een bedrijf, dat rekening houdt met mens en milieu. Met die pijlers als fundament is Lans een financieel gezond bedrijf dat efficiency en kwaliteit hand in hand kan laten gaan!

Groot bedrijf met meerdere vestigingen

Met ons bedrijf kunnen wij aan de hoge eisen van retail organisaties voldoen en met zeven vestigingen in Nederland en met 1 locatie in Egypte kunnen wij jaarrond de juiste hoeveelheden leveren met diverse type tomaten. 

Locaties
Onze buitenlandse vestigingen

Maak kennis met Lokal Harvest

Website Lokal Harvest