Tomaten Harvest of Health in nieuw jasje

Tomaten Harvest of Health in nieuw jasje

De tomaten van Harvest of Health zijn in een nieuw jasje gestoken. De dieprode tomaten passen volgens afzetorganisatie Harvest House binnen een vitale levensstijl en dat is te zien in de nieuwe look & feel. Vanaf deze week worden de tomaten in hun nieuwe jasje uitgeleverd. Ook de website www.harvestofhealth.nl heeft een nieuwe look.

Website Harvest of Health

De Harvest of Health tomaten zijn er in drie soorten: mini troscherrytomaten, cocktailtrostomaten en trostomaten. Deze rassen zijn geselecteerd op hun volle, zoete smaak en mooie, dieprode kleur. Die dieprode kleur is te danken aan lycopeen.

De Harvest of Health tomaten zitten vol lycopeen, een bioactieve stof die werkt als antioxidant. Daarnaast zitten de tomaten van Harvest of Health boordevol kalium en vitamine C. Daarmee passen ze volgens Harvest House perfect in een gezonde levensstijl. In de nieuwe look & feel is dat terug te zien in de frisse kleuren en het gerestylede logo.

De tomaten zijn jaarrond beschikbaar. Teler Erwin van der Lans teelt al jaren Harvest of Health trostomaten. Samen met zijn team zorgt hij elke dag voor tomaten van hoge kwaliteit. Die zijn niet alleen smaakvol en gezond, maar worden ook verantwoord geteeld.

De consument vindt de Harvest of Health tomaten vooral bij groentespeciaalzaken. De tomaten zijn herkenbaar aan het hartvormige cliplabel.

Groentennieuws